CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSE

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉSE

Bízza ránk álmai családi házát!

Sokéves tapasztalatunk birtokában garantálhatjuk, hogy a kulcsrakész házépítés tervezett, szervezett formában, és a megfelelő ellenőrzésekkel valósul meg.

Egy családi ház tartós és minőségi kivitelezésében ugyanolyan fontos szerepe van a megfelelő anyagok kiválasztásának, mint az időnek. Ha ezek rendben vannak, akkor hosszútávon olcsóbb az épület fenntartása, tehát megéri a korai szakaszban odafigyelni erre a két tényezőre.

Miért minket érdemes megbízni családi ház kivitelezésével?

A megrendelőknek csak a generálkivitelezővel kell kapcsolatot tartani, a szakiparok összehangolása, szervezése nem feladata.

Folyamatosan követjük a műszaki változásokat, és megújulunk a szakmánkon belül. Minden projekt esetében maximálisan ragaszkodunk a tőlünk megszokott minőséghez, ugyanakkor szem előtt tartjuk a megrendelői igényeket is.

Az elképzelésektől a kulcs átadásáig vállaljuk a teljes generálkivitelezést. Minden munkánk alapja a kiváló minőségű építés, melyet magasan kvalifikált, és összehangolt munkatársaink garantálnak.

CSOK, lakásfelújítási támogatás 2021

Ebben is segítünk! Kapcsolatban állunk egy független pénzügyi szakértővel, akinek semelyik bankhoz nincs kizárólagos kötődése, hanem tisztában van a teljes piac kínálatával, és segítséget nyújt a teljes banki ügyintézés során.

Azoknak ajánljuk azt a megoldást, akik nincsenek a saját bankjukhoz kötve, vagy kíváncsiak arra, hogy máshol kaphatnának-e jobb feltételeket.

A pénzügyi szakértővel igény esetén összekötjük ügyfeleinket, de nem tudunk konkrét hitelcsomagokat, vagy pénzintézetet kiajánlani, valamint nem is vállalunk felelősséget a pénzügyi tanácsadó munkájáért, mi csak biztosítjuk arra a lehetőséget, hogy szerződéseink, és kiállított számláink alkalmasak legyenek elszámolásra való benyújtáshoz.

Kiemelt referenciánk

Bízza ránk álmai otthonát, valódi minőséget nyújtunk önnek garanciával!

Miért válasszon minket?

 1. Megbízhatóság
 2. A megrendelő igényeinek teljes mértékű képviselete
 3. Magasan képzett és nagy tapasztalatú munkaerő
 4. Magas technológiai és anyagismereti színvonal
 5. Stresszmentes és mellébeszélés-mentes lebonyolítás

Legfontosabb elveink

 1. Az árajánlati ár szerződésszintű betartása
 2. Valóban kulcsrakész átadás
 3. Határidő betartása
 4. Állandó kapcsolattartás, folyamatos egyeztetés

Referenciák

Több mint

10 000 m²

megépített épület!

Igény esetén több

100 fős

kapacitás kiállítása

Teljeskörű
kivitelezés

Kik vagyunk?

Sápi-Pardy Anita

irodavezető

Soós Csengele

lakberendezési szaktanácsadó

Soós János

tulajdonos, ügyvezető

Szilágyi Marius

építésvezető

  Hozzájárulok az űrlapon megadott személyes adataim kezeléséhez. Adatkezelési tájékoztató